Bemiddelingen

Aankoopbemiddeling

Is het kopen van een auto voor dagelijks gebruik al bijzonder, het kopen van een klassieker gebeurt doorgaans nog meer weloverwogen. De prijs, de verkrijgbaarheid van onderdelen en onderhoudsgevoeligheid is slechts een beperkte greep uit de vragen die men zichzelf stelt. Bij de aankoop van een hedendaagse auto zult u meer letten op onderwerpen als ontwerp, kosten, veiligheid, betrouwbaarheid, zuinigheid en ruimte. Wij kunnen u de specifieke kenmerken van merk en type auto uit de doeken doen.

Ataxaties staat garant voor een onafhankelijk advies bij de aankoop van een auto. U doet altijd zaken met een beëdigd taxateur van Ataxaties. Als geen ander beseffen wij dat een beslissing weloverwogen wordt genomen. Het is daarom noodzakelijk dat uw persoonlijke taxateur samen met u bespreekt wat uw voorkeuren zijn en welk budget beschikbaar is. Het spreekt voor zich dat wij vertrouwelijk met uw informatie omgaan en dat de afspraken voor beide partijen duidelijk zijn.

De dienstverlening van Ataxaties houdt, als u dat wenst, niet op na de aanschaf van een klassieke automobiel. Ook als het gaat om zaken als verzekering en onderhoud zijn wij u graag van dienst.

Wij adviseren u om bij de aankoop van een klassieker in ieder geval uw licht op te steken bij de diverse merkenclubs en via de klassieker almanakken. Uiteraard kunnen wij u ook daarbij vrijblijvend de weg wijzen.

Wanneer uiteindelijk wordt besloten tot het plaatsen van een zoekopdracht bij Ataxaties ontvangt u daarvan een schriftelijke bevestiging die door partijen wordt ondertekend. Bij ons geldt als regel: no cure, no pay. Als vuistregel geldt een basistarief van 115 euro. Zoals gezegd alleen bij een succesvolle bemiddeling. Reiskosten worden door ons niet berekend. Graag maken wij vrijblijvend een persoonlijke offerte afgestemd op uw wensen.

Verkoopbemiddeling

Als u van plan bent om uw automobiel te verkopen is een contact met Ataxaties een goede gedachte. De vele contacten van Ataxaties in de automobielbranche en met geïnteresseerde particulieren bieden de mogelijkheid om vraag en aanbod dicht bij elkaar te brengen. Daarbij kunt u rekenen op de onafhankelijkheid van Ataxaties.

Bij het verkopen van een auto komt een aantal vragen op. Heb ik haast om tot verkoop over te gaan, wat bepaalt de waarde van mijn auto, is het moment van verkoop juist gekozen en waar kan ik de auto het beste te koop aanbieden zijn vragen die altijd een rol spelen. Het is voor ons vanzelfsprekend dat vooraf goede afspraken worden gemaakt over de voorwaarden die bij verkoop voor u belangrijk zijn.

Ataxaties staat garant voor een onafhankelijk advies bij de verkoop van een auto. U doet altijd zaken met een beëdigd taxateur van Ataxaties. Als geen ander beseffen wij dat een beslissing weloverwogen wordt genomen. Het is daarom noodzakelijk dat uw persoonlijke taxateur samen met u bespreekt wat uw wensen zijn. Het spreekt voor zich dat wij vertrouwelijk met uw informatie omgaan en dat de afspraken voor beide partijen duidelijk zijn.

Wanneer uiteindelijk wordt besloten tot het plaatsen van een verkoopopdracht bij Ataxaties ontvangt u daarvan een schriftelijke bevestiging die door partijen wordt ondertekend. Bij ons geldt als regel: no cure, no pay. Als vuistregel geldt een basistarief van 115 euro. Reiskosten worden door ons niet berekend. Graag maken wij vrijblijvend een persoonlijke offerte afgestemd op uw wensen.

Overigens bieden wij de mogelijkheid om het in- en exterieur van uw auto vakkundig te laten reinigen.
Daarnaast is het mogelijk om uw automobiel op onze locatie aan te bieden. Zo is het niet nodig dat potentiële kopers op uw privé-adres komen.

Transport van uw klassieker in binnen- en buitenland kan door ons worden verzorgd.